Notice: Undefined variable: category in /home/signumpr/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_header.php on line 168 Despre noi

Despre noi

 

SIGNUM PRO este o companie producatoare de articole sportive pentru tenis oferind produse de inalta pefromanta in raport pret-calitate.

 

Sunt dezvoltate si produse o gama completa de produse, unele unice la nivel mondial, in propria fabrica.

 

Toate racordajele si masinile de racordat sunt fabricare in Germania ( Made in Germany).

 

Produsele sunt in continua dezvoltare si testare cu scopul de a mentine standardele de calitate la cel mai inalt nivel.

 

 

 

 

 

 

CINE SUNTEM

 

O echipa tanara, dinamica, pregatita sa va aduca cele mai bune produse la cele mai competitive preturi de pe piata.

 

CE DORIM

 

Scopul nostru este acela de a satisface toti iubitorii tenisului si nu numai care intra in magazinul nostru, oferind consiliere profesionala in alegerea echipamentelor in functie de nivelul tehnic, design si alte personalizari individuale ale clientului. Personalul nostru este pregatit sa va raspunda la orice intrebare, nelamurire sau doleanta ivite in alegerea echipamentului sportiv.

 

CE OFERIM

 

Produse recunoscute ca fiind cele mai performante de pe piata la ora actuala, raport incontestabil calitate/pret, intr-un cuvant un serviciu online simplu de utilizat prin intermediul caruia puteti achizitiona echipamentele dorite la cele mai bune preturi de pe piata chiar din confortul caminului Dvs.

Pentru noi cel mai important lucru este increderea si satisfactia clientului, motiv pentru care va stam la dispozitie pentru orice problema ivita.

Va stam la dispozitie in fiecare zi lucratoare in intervalul 09-18 la numerele de telefon afisate pe site si 24/24 pe adresa de e-mail office@signum-pro.ro. Daca aveti intrebari legate de produse, comenzi, livrare respctiv plata, asteptam sa ne contactati cu incredere.

 

 

SEASON CORE SPORT SRL

 

CIF: RO34968339
Reg. Comertului: J35/2109/2015
Telefon: 0767-439.752
E-mail: office@signum-pro.ro